• La reducere

LAZY DODO Rom, Mauritius, 0.7L, 40% ABV

RON 279.52
RON 232.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Provenind din cartietul Pamplemousses situat in Nord-Vestul insulei, Lazy Dodo Single Estate este produs cu meticulozitate pe una dintre cele mai fascinante plantatii de trestie de zahar din Mauritius.

Aromele naturale ale trestiei de zahar si ale fructelor exotice sunt extrase delicat in timpul procesului de distilare.

Romul dezvolta o aroma deosebita si unica in timpul perioadei de invechire de pana la 12 ani ce se face in butoaie frantuzesti.

Culoarea chihlimbar cu note atragatoare si exotice, palatul moale si bine structurat si gustul de citrice fac din Lazy Dodo combinatia perfecta de arome Mauritiane.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Mauritius
Brand
Lazy Dodo
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale