• La reducere

MALECON Reserva 18YO, Panama, 0.7L, 40% ABV

RON 290.91
RON 224.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

"Legendele nu se nasc, perfectiunea este conditia prealabila." Acest rom produs in Panama, nascut din pasiunea a doi vizionari este botezat  dupa numele unei strazi legendare din inima orasului Havana si tot de aici vine si reteta sa unica.

Povestea incepe cu recoltarea trestiei de zahar, fermentata si maturata timp de 18 ani in butoaie de stejar intr-un proces complex ce nu poate fi grabit.

Rezultatul este aces rom cu un caracter elegant, frumos si stralucitor, cu un finisaj bine conturat, cald si echilibrat cu note de fructe uscate, pere, caramel, banane si ananas la gratar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Panama
Brand
Malecon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale