• La reducere

MALECON Reserva 21YO, Panama, 0.7L, 40% ABV

RON 363.75
RON 291.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

"Legendele nu se nasc, perfectiunea este conditia prealabila." Acest rom super-premium produs in Panama, nascut din pasiunea a doi vizionari este botezat  dupa numele unei strazi legendare din inima orasului Havana si tot de aici vine si reteta sa unica.

Povestea incepe cu recoltarea trestiei de zahar, fermentata si maturata timp de 21 ani in butoaie de stejar intr-un proces complex ce nu poate fi grabit.

Rezultatul este aces rom cu un caracter elegant, sofisticat, cu un finisaj bine conturat, cald si echilibrat cu note cafea, vanilie, ciocolata, miere si prune. Se recomanda a fi consumat sec.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Panama
Brand
Malecon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale