• La reducere

MALTECO 10YO, Guatemala, 0.7L, 40% ABV

RON 146.48
RON 104.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Malteco este un rom produs in Guatemala, invechit 10 ani in butoaie de stejar. Este foarte apreciat la nivel international pentru gustul sau delicios, potrivit pentru prepararea cocktailurilor.

MALTECO 10 ANI este un rom savuros si delicat, ce a fost invechit pentru o perioada de 10 ani in butoaie de stejar, acest fapt conferindu-i bauturii un gust neted si dulce, cu un finish uimitor, acaparat de aromele vibrante de ciocolata si vanilie, alaturi de un indiciu subtil de condimente.

GNGR_379

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guatemala
Brand
Malteco
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale