• La reducere

MALTECO 15YO, Guatemala, 0.7L, 41.5% ABV

RON 250.00
RON 160.00 Economiseste 36%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Aromele dulci si de fructe cum ar fi nuca de cocos si prune sunt insotite de aromele de vanilie, caramel si ciocolata. Perfect fin, Malteco Rum 15YO este un rom din Guatemala cu un gust usor dulce, scortisoara dominanta si vanilie, ciocolata neagra.

Malteco Rum 15YO isi are originile in Guatemala, iar in prezent este produs in Panama. Este realizat din sirop de trestie de zahar, apoi este tinut timp de 15 ani in butoaie de stejar vechi si transportat pentru depozitare la 2.300 m deasupra nivelului marii.

Daca sunteti in cautarea unei experiente unice de gust la un pret mic, atunci Malteco rum 15yo este cea mai buna alegere.

GNGR_380

Informatii Produs

Alcool
41.5% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guatemala
Brand
Malteco
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale