• La reducere

MALTECO 20YO, Guatemala, 0.7L, 41% ABV

RON 328.00
RON 246.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Malteco este un rom produs in Guatemala, invechit 20 de ani in butoaie de stejar. Este foarte apreciat la nivel international pentru gustul sau delicios, potrivit pentru prepararea cocktailurilor.

Obtinut din trestie de zahar din renumitele plantatii din Guatemala, Malteco este invechit in butoaie de stejar dimp de 20 de ani.

Un rom de culoarea ambrei cu aroma dulce de ciocolata si vanilie, urmata de tonuri de fructe, prune uscate si lemn de stejar dulce.

GN0169

Informatii Produs

Alcool
41% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guatemala
Brand
Malteco
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale