• La reducere

MATUSALEM 10YO, Rep. Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 126.44
RON 110.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Matusalem 10 ani este un rom auriu învechit prin metoda Solera în butoaie din lemn de stejar, pe o perioadă de minimum 10 ani.
În compoziţia blendului intră romuri din melasă, distilate în Republica Dominicană. Ambalat într-o sticlă care evidenţiază moştenirea cubaneză a sortimentului, acest rom premium îmbogăţeşte gustul oricărui cocktail, de la cele clasice, până la cele moderne.
Desigur, Matusalem 10 ani poate fi consumat şi simplu, cu gheaţă.

Notele degustării:

Miros: Un buchet parfumat, care combină note de vanilie, nucă de cocos, melasă, caramel şi praline.
Gust: Arome intense, echilibrate de caramel, praline, nucşoară şi alte condimente aromate.
Finish: Lung, aromat.
Culoare: Chihlimbar.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Matusalem
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale