• La reducere

MATUSALEM 23YO, Rep. Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 330.49
RON 271.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Matusalem 23 Gran Reserva este învechit în butoaie din lemn de stejar, în stilul tradiţional Solera. Romul este produs în Republica Dominicană, deşi istoria sa începe în anul 1872, în Cuba.
Matusalem 23 de ani Gran Reserva este un rom bogat, cu un profil aromatic elegant, perfect pentru a fi savurat lângă foc, într-o seară friguroasă.
Poate fi servit simplu sau cu gheaţă şi se adresează celor care preferă un rom matur, cu arome intense şi totodată uşor de băut.

Notele degustării:

Miros: Note discrete de zahăr ars, arome fructate şi coajă de portocală, învăluite elegant în note lemnoase.
Gust: Aromele se dezvăluie treptat, evidenţiind note de lemn dulce, café latte, coji de portocală şi influenţe de lemn de stejar. Gustul este echilibrat, nu foarte dulce.
Finish: Persistent, dulceag.
Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Matusalem
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale