• La reducere

MILLONARIO XO, Peru, 0.7L, 40% ABV

RON 686.75
RON 570.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Superbul rom peruan este distilat în alambicuri vechi tip coloană și învechit timp de 20 de ani în butoaie din lemn de stejar american.

Sortimentul excelează la capitolul gust, unde combină elegant arome dulci cu note condimentate pentru a contura un buchet surprinzător de plăcut.

Iubitorii de rom vor aprecia cu siguranță finețea și textura catifelată a acestui sortiment îmbuteliat într-o sticlă cu design clasic, care completează elegant personalitatea romului.

Notele degustării:

Miros: Un buchet bogat, elegant, unde se remarcă note de fructe exotice, fructe uscate, produse de patiserie și scorțișoară.

Gust: Sofisticat și complex, dominat de arome de curmale, smochine, caramel, cacao și cuișoare.

Finish: Lung, dulce, condimentat.

Culoare: Ambră, cu reflexii roșiatice.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Peru
Brand
Millonario
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale