• La reducere

MULATA Anejo 15YO, Cuba, 0.7L, 38% ABV

RON 281.69
RON 200.00 Economiseste 29%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in Cuba din sirop de trestie de zahar de cea mai buna calitate si invechit timp de 15 ani in butoaie mici de 180 litri, Mulata 15 ani este un rom cu o culoare deosebita si un profil de aroma distinct.

Cu o savoare clasica, acest rom este ideal consumat alaturi de un trabuc fin.

Mulata Anejo este un rom produs in Cuba, maturat 15 ani. Gustul complex si aromat aminteste de vanilie, caramel, sirop de zahar. Este potrivit pentru consumul alaturi de un trabuc.

GNGR_383

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Cuba
Brand
Mulata
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale