• La reducere

NAGA Double Cask, Indonezia, 0.7L, 40% ABV

RON 229.76
RON 193.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Numele Naga este dat de creatura mitica din Asia, gardianul Serpent al comorilor pamantului si simbolul prosperitatii, fertilitatii si protectorul comorilor naturii. Nāga este o fiinta mitica a hinduismului, dar cuvantul inseamna, de asemenea, in esenta: sarpe.

NAGA RUM este un rom special si complex, produs in partea de nord a insulei Java, folosind pentru distilare un proces antic, traditional. Invechirea acestui rom este realizata in butoaie jati, iar mai apoi in butoaie de bourbon.

NAGA RUM este un rom a carui dulceata si subtilitate sunt echilibrate de prezenta aromelor dulci de vanilie, scortisoara, cat si prin notele subtile de condimente exotice.  

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Indonezia
Brand
Naga
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale