• La reducere

PAMPERO Aniversario, Venezuela, 0.7L, 40% ABV

RON 196.00
RON 147.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pampero Anniversario a fost lansat iniţial în anul 1963, pentru a sărbători cei 25 de ani de existenţă ai distileriei venezuelene.
În compoziţia blendului intră sortimente de rom cu vechimi de 4 și 6 ani, păstrate în butoaie din lemn de stejar, folosite iniţial pentru whisky și bourbon. Astfel, romul împrumută arome fructate şi conturează un caracter complex, seducător.
Climatul tipic zonei Caraibelor şi apa de izvor din munţii Anzi conferă sortimentului un gust proaspăt, curat.
Pampero Anniversario este un sortiment multipremiat, care poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau alături de cola şi o felie de lime.

Notele degustării:

Miros: Note de caramel, cafea şi vanilie, accente de piper şi influenţe subtile de sherry.
Gust: Arome echilibrate, dulci, de nuci prăjite, caramel, frunze de tutun, un strop de cafea, vanilie şi condimente.
Finish: Persistent, mineral.
Culoare: Mahon.

GNGR_838

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Venezuela
Brand
Pampero
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale