• La reducere

PLANTATION Extra Old 20TH Anniversary, Barbados, 0.7L, 40% ABV, 2 Pahare

RON 378.67
RON 284.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Blendul Plantation 20TH Anniversary are în compoziţie romuri maturate iniţial în butoaie de bourbon, care sunt supuse la o a doua învechire în butoaie mici de coniac, din lemn de stejar franţuzesc.

Cea de-a doua maturare se desfăşoară pe o perioadă de aproximativ un an şi jumătate la Château de Bonbonnet. Dubla învechire conturează un caracter complex şi sofisticat.

Buchetul Plantation XO 20th Anniversary este caracterizat de arome sofisticate şi seducătoare, putând fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail.

Notele degustării:

Miros: Note intense de caramel, vanilie, cireşe şi scorţişoară, completate de accente subtile de cocos şi banane flambate.

Gust: Un mix echilibrat de lemn de stejar, ciocolată neagră, portocale confiate, frunze de tutun şi un pic de piper.

Finish: Lung, fructat, cu accente lemnoase şi condimente.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Barbados
Brand
Plantation
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale