• La reducere

PLANTATION Grande Reserve, Barbados, 0.7L, 40% ABV

RON 154.88
RON 127.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Plantation Grande Réserve este maturat iniţial în butoaie de bourbon în climatul tropical călduros şi umed, după care este trimis la Château de Bonbonnet, Franţa, pentru a continua maturarea în butoaie mici din lemn de stejar, folosite anterior pentru coniac.
Rezultatul este un rom captivant şi complex, cu o textură fină şi un caracter sofisticat, care poate fi savurat simplu sau într-un cocktail special.

Notele degustării:

Miros: Note complexe, bine echilibrate de fructe tropicale proaspete, vanilie, piersică şi nucă de cocos.
Gust: Arome bogate, care se succed în cascadă, dezvăluind note de fructe confiate şi vanilie de Bourbon, urmate de accente de fructe tropicale proaspete.
Finish: Aromat.
Culoare: Auriu ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Barbados
Brand
Plantation
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale