• La reducere

PRESIDENTE 15YO, Republica Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 284.00
RON 213.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un rom destul de clasic din Republica Dominicană, creat în stilul romului cubanez, realizatorii dominicani Oliver & Oliver, au conceput PRESIDENTE MARTI 15 ANI, acesta fiind maturat in sistemul Solera, rezultând un rom cu un gust plăcut, dulce.

Acest rom atrage privirile degustatorilor prin culoarea sa limpede de mahon, cu nuante rosiatice, dar totodata si cu aromele intense si persistente de caramel si fructe.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Presidente
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale