• La reducere

PYRAT CASK 1623, Guiana, 0.75L, 40% ABV

RON 2,177.22
RON 1,720.00 Economiseste 21%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs din romuri invechite pana la 40 de ani, acest vintage are un caracter complex si matur, asemenea unui cognac xo. Este un rom rar, super-premium, creat special pentru cei mai aprigi cunoscatori si iubitori ai romurilor de calitate.

Are un gust deosebit, definit de arome bogate de fructe uscate si fructe coapte: piersici, struguri si prune, completate de note taninoase si acide in final. 

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Guiana
Brand
Pyrat
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale