• La reducere

PYRAT XO, Guiana, 0.7L, 40% ABV

RON 236.59
RON 194.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un sortiment tradiţional, original din Caraibe, în a cărui compoziţie intră nouă sortimente diferite de rom.
Blendul este învechit timp de 15 ani în butoaie de stejar american, pentru a dobândi perfecţiunea aromelor. Forma recipientului este inspirată de sticlele de rom ale piraţilor sau ale căpitanilor de vas din secolul 19.
Pyrat XO Reserve Anguilla este un rom clasic, care se adresează cunoscătorilor şi care oferă o experienţă gustativă extraordinară, dominată de note de portocale şi condimente.

Notele degustării:

Miros: Arome intense de coajă portocală şi grapefruit, zahăr brun şi note fructate.
Gust: Note dulci de marmeladă, coji de portocală şi miere.
Finish: Lung, condimentat, citric.
Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Guiana
Brand
Pyrat
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale