• La reducere

RELICARIO Rom, Republica Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 204.88
RON 168.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Ron Relicario este obţinut prin combinarea romului de 6 ani (30%) cu rom de 10 ani (70%) şi etalează un caracter blând şi fermecător, specific sortimentelor dominicane.

Învechirea romului se face în butoaie din lemn de stejar american, de unde acesta împrumută o serie de accente condimentate.

Ron Relicario are un caracter intens, un buchet generos şi o textură catifelată şi poate fi savurat la fel de bine simplu, cu gheaţă şi o felie de portocală sau într-un Cuba Libre.

Notele degustării:

Miros: Buchet predominant lemnos, unde se evidenţiază accente de fructe uscate, caramel, vanilie şi nuci.

Gust: Arome bogate de fructe uscate, la care se adaugă nuanţe de prune zemoase, vanilie, ciocolată şi migdale, armonizate într-un echilibru perfect.

Finish: Lung, elegant, aromat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Relicario
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale