• La reducere

RELICARIO Supremo, Rep. Dominicana, 0.7L, 40% ABV

RON 317.72
RON 251.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Relicario Supremo este creat dintr-un mix de blend-uri de rom invechite intre 10 si 15 ani, ceea ce duce la o combinatie exclusiva si tonuri distinctive de o calitate exceptionala.

Prezinta o culoare inchisa asemeni mahonului. Aromele primare ne amintesc de note de vanilie, nuca de cocos, stafide si prune iar cele secundare ne amintesc de lemn de stejar pisat, note de fructe uscate, nuci si migdale.

Aroma finala este neteda si echilibrata. Gustul este rafinat, elegant, balsamic, perceptibil usor dulceag, compus dintr-o combinatie de arome din lemn de stejar, struguri stafiditi si note afumate.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Rep. Dominicana
Brand
Relicario
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale