• La reducere

SAILOR Jerry Rom, Caraibe, 0.7L, 40% ABV

RON 92.39
RON 85.00 Economiseste 8%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

An de an, o echipă de specialişti William Grant & Sons călătoreşte în Caraibe pentru a inspecta distileriile şi pentru a identifica cele mai bune romuri disponibile. Cele care trec această selecţie riguroasă sunt amestecate pentru a crea o bază ideală pentru mix-ul secret de condimente.

În compoziţia romului intră doar arome şi condimente naturale, care conferă sortimentului un gust catifelat, dominat de note de vanilie şi scorţişoară. Sailor Jerry are un caracter versatil, de aceea poate fi consumat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail deosebit. Recipientul este unul inedit, eticheta fiind decorată cu un desen realizat de vestitul artist tatuator Norman Collins.

Miros: Note intense de vanilie şi caramel, cu accente de scorţişoară şi ghimbir.

Gust: Un mix delicios de vanilie, scorţişoară şi nucşoară, cu influenţe delicate de caramel şi piper negru.

Finish: Lung, condimentat, cu influenţe lemnoase.

Culoare: Ambră, cu tonuri arămii.

PMALX116

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Caraibe
Brand
SAILOR JERRY
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale