• La reducere

SANTA TERESA 1796, Pahare, Venezuela, 0.7L, 40% ABV

RON 484.85
RON 320.00 Economiseste 34%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs dintr-un blend de romuri venezuelene invechite intre 4 si 35 de ani, Santa Teresa 1796 isi petrece ultimul an din procesul de invechire in butoaie ex-bourbon pentru formarea acestui caracter complex, echilibrat de un gust dulceag-condimentat si note lemnoase.

Se resimt arome de banane coapte, cacao, cirese si caramel, prelungite in final de nuci, stejar si mere verzi.

Acest rom a fost produs pentru a sarbatori anul infiintari distileriei, 1796 si este unul dintre cele mai apreciate din Venezuela.

GNGR_1085

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Venezuela
Brand
Santa Teresa
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale