• La reducere

SANTIAGO DE CUBA 12YO, Cuba, 0.7L, 40% ABV

RON 283.13
RON 235.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Romul a fost dezvoltat iniţial pentru a completa experienţa trabucurilor cubaneze, tocmai de aceea are un buchet bogat, presărat cu influenţe lemnoase.
Santiago de Cuba 12 ani este de-a dreptul încântător atunci când este savurat cu gheaţă, dar poate crea la fel de bine şi baza pentru cocktailurile preferate.

Notele degustării:

Miros: Note bogate de caramel şi fructe dulci, unde se ghicesc arome clare de coajă de portocală, nuci şi cireşe uscate.
Gust: Un buchet complet, dominat iniţial de arome de nuci, fructe uscate şi fructe tropicale, învelite în accente de ciocolată neagră.
Finish: Aromat, cu note de zahăr ars şi influenţe de banane.
Culoare: Mahon.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Cuba
Brand
Santiago De Cuba
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale