• La reducere

SANTIAGO DE CUBA 20YO, Cuba, 0.7L, 40% ABV

RON 936.36
RON 618.00 Economiseste 34%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Denumirea acestui sortiment fabulos este inspirată de al doilea cel mai mare oraş din Cuba. De fapt, romul a fost iniţial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a oraşului, în anul 2000.

În compoziţia acestui rom intră sortimente învechite în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum douăzeci de ani, care se împletesc şi se armonizează perfect pentru a contura o paletă aromatică complexă, expresivă şi sofisticată.

Sortimentul surprinde spiritul pur cubanez şi înglobează un strop din cultura acestui popor prin intermediul gustului şi calităţii atât de apreciate de cunoscătorii din toate colţurile lumii.

Notele degustării:

Miros: Un parfum elegant, dominat de arome discrete de caramele cu unt, nucşoară şi accente de fructe, în special caise şi piersici.

Gust: Arome bogate de condimente dulci, plăcintă cu piersici, vanilie, lemn de stejar, fructe uscate şi miere de albine.

Finish: Lung, lemnos, cu influenţe delicate de fructe de livadă.

Culoare: Ambră.

GNGR_1086

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Cuba
Brand
Santiago De Cuba
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale