• La reducere

STROH 80, Austria, 1L, 80% ABV

RON 173.75
RON 139.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Stroh 80 este diferit faţă de oricare alt rom gustat vreodată, condimentat sau nu. Profilul său unic se datorează amestecului inedit de ceai negru, ierburi aromatice şi arome fructate.
Sortimentul a fost creat pentru prima dată în anul 1832, de către Sebastian Stroh, rămânând până în ziua de azi un rom legendar şi un simbol naţional. De-a lungul timpului, nicio altă companie producătoare de rom nu a reuşit să creeze o reţetă asemănătoare.
Stroh 80 este un sortiment intens, savurat adesea în staţiunile montane. Aromele de caramel şi vanilie conturează un buchet aromatic inedit. Sortimentul se adresează cunoscătorilor şi poate fi savurat tip shot, într-un cocktail sau într-un desert în stil austriac.

Notele degustării:

Miros: Note intense de lemn de stejar, ceapă caramelizată şi praline.
Gust: Arome vibrante de vanilie, caramel, fructe tropicale, cireşe, migdale prăjite, ierburi aromatice şi condimente.
Finish: Persistent, înţepător.
Culoare: Mahon.

Informatii Produs

Alcool
80% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Austria
Brand
Stroh
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale