• La reducere

STROH Jagertee, Austria, 1L, 40% ABV

RON 144.44
RON 130.00 Economiseste 10%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Stroh este lider pe piaţa de băuturi alcoolice din Austria, fiind considerat ambasadorul tradiţiei şi stilului de viaţă austriac în lume. Dacă eşti fan ski, atunci trebuie neapărat să savurezi Stroh Jagertee,  o specialitate de lichior perfectă pentru zilele reci de iarnă, fiindcă îţi dezgheaţă simţurile cât ai zice 40% alcool.

Te-am făcut curios? Atunci ar trebui să-ţi mai spunem că băutura este practic un amestec delicios de rom Stroh şi ceai negru, cu gust uşor vanilat şi tonuri fresh de portocală. Tradiţional, Stroh Jagertee se diluează în apă fierbinte, respectând reţeta: o parte Jagertree, trei părţi apă.

Însă pentru cei care preferă băuturile reci, această specialitate austriacă de lichior poate fi savurată şi sub formă de shot.

Miros: Parfum fin de ceai negru şi portocale, completat cu nuci caramelizate şi un pic de piper.

Gust: Nuanţe bogate de caramel, vanilie şi coajă de portocală, energizate cu accente de ghimbir şi condimente.

Finish: Lung, un pic condimentat.

Culoare: Cupru.

PMF127

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Austria
Brand
Stroh
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale