• La reducere

TROIS RIVIERES Vieux 5YO, Martinica, 0.7L, 40% ABV

RON 323.86
RON 285.00 Economiseste 12%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in Martinica si invechit 5 ani, acest rom are un gust complex, definit de arome de fructe dulci si note de condimente (in special scortisoare), suc de lamaie si influente delicate lemnoase.

Trois Rivieres 5 ani este un rom agricol obtinut din suc proaspat din trestie de zahar si imbatranit timp de cel putin 5 ani in butoaie de stejar. Un rom complex, bogat in arome de prajitura de nuca, turta dulce, cedru si ciocolata neagra.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Martinica
Brand
Trois Rivieres
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale