• La reducere

VIRGIN GORDA, Anglia, 0.7L, 40% ABV

RON 269.51
RON 221.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Virgin Gorda 1493 este un cupaj de romuri din Insulele Caraibe, Barbados, Trinidad, Guatemala şi Jamaica, produs prin distilarea trestiei de zahăr fermentate. După distilare, romurile trec printr-un proces de maturare în butoaie de stejar american în care înainte a fost învechit bourbonul. 

Trinidad oferă note proaspete şi arome de vanilie. Guatemala întregeşte amestecul şi aduce arome florale. Barbados vine cu nota de lemn, puternică şi intensă, caracteristică procesului de învechire, fiind şi romul cel mai vechi din cupaj. Jamaica, deşi în proporţie mică în cupaj, aduce corpolenţă şi complexitate.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Anglia
Brand
Virgin Gorda
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale