• La reducere

ZACAPA Edicion Negra, Guatemala, 1L, 43% ABV

RON 675.32
RON 520.00 Economiseste 23%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Inspirat de ritualurile maiase si cultura din Guatemala, acest rom este distilat din trestie de zahar din plantantiile ce cresc in umbra vulcanului, la o inaltime de 2300 de metri, si dezvolta o aroma lemnoasa cu accente condimentate.

Acest produs deosebit, scos de către cei de la Zacapa a fost maturat în butoaie americane arse de două ori pentru a obţine elemente cu note de fum ce se simt alături de zahărul caramel gros şi notele de ciocolată.

GNGR_883

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Guatemala
Brand
Zacapa
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale