• La reducere

ZAYA 12YO, Caraibe, 0.7L, 40% ABV

RON 494.74
RON 376.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Trinidad este cea mai sudică insulă din Caraibe şi una dintre ţările cu cea mai bogată tradiţie în producerea romului de calitate înaltă. Un mediu unic, unde a luat loc naştere romul Zaya Gran Reserva. O adevarată experienţă pentru simţuri care uneşte acest rom cu originile sale caraibiene.

Zaya Gran Reserva este rezultatul unei reţete patentate, un amestec de romuri foarte atent selecţionate, care au fost distilate de 5 ori şi învechite în butoaie mici de stejar, minim 12 ani.

Un rom voluptos cu o textură catifelată şi note dulci, de condimente, acestea sunt câteva dintre caracteristicile acestui rom sofisticat.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Caraibe
Brand
Zaya
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale