• La reducere

BOTTEGA Gold Prosecco Silver DOC, Italia, 0.75L, 11% ABV

RON 147.69
RON 96.00 Economiseste 35%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Obţinut exclusiv din struguri Pinot Noir culeşi manual din vii situate la 100-200m înălţime şi îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sofisticatul sortiment Bottega White Gold este versiunea mai dulce şi mai concentrată alcoolic a renumitului Gold.

Spumantul are un caracter elegant şi un buchet proaspăt, frumos structurat, evidenţiat de un perlaj fin, persistent. Expresivitatea sa aromatică recomandă savurarea ca aperitiv, la o temperatură ideală de 4-5°C

Miros: Buchet proaspăt, dominat de aroma blândă a florilor albe şi parfumul fin al piersicilor bine coapte.

Gust: Carismatic şi echilibrat, compus din note de fructe uscate, pară albă, măr galben şi nuanţe citrice.

Culoare: Galben pal.

PMALX37

Informatii Produs

Alcool
11% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale