• La reducere

BOTTEGA Gold Spumante DOC, Italia, 0.2L, 11% ABV

RON 35.80
RON 29.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bottega Gold este un vin spumant prosecco obtinut prin vinificarea in alb a soiului de struguri Glera, cultivati in zona Valdobbiadene. Aceasta zona este caracterizata de un climat perfect pentru acest soi de strugure nativ, viile fiind situate pe un teritoriu deluros care are nu numai un peisaj de mare valoare dar si o mare traditie viticola.

Strugurii sunt selectionati manual si presati in crama, iar mustul obtinut este tinut in rezervoare de inox la o temperatura controlata de 14-15 grade Celsius, pentru pastrarea prospetimii 40 de zile, timp in care se adauga drojdiile selectionate.

Rezultatul este acest prosecco cu o culoare galben pai, cu perlaj fin, caracterizat de note de fructe, flori de salcam si lacramioare. Gustul este armonios, elegant si proaspat.

PMALX38

Informatii Produs

Alcool
11% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.2L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale