• La reducere

BOTTEGA Petalo Moscato Spumante, Italia, 0.75L, 6.5% ABV

RON 50.00
RON 44.00 Economiseste 12%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

"Vinul iubirii" în limba română, Petalo Il Vino dell 'Amore este un sortiment senzual, obţinut din soiul Moscato, care acompaniază excelent majoritatea deserturilor cu specific italian şi internaţional. Strugurii sunt cultivaţi în regiunea Colli Euganei situată în zona nord-estică a Italiei, între cele două mari oraşe ale iubirii, Verona şi Veneţia.

Aici, podgoriile sunt presărate cu trandafiri sălbatici care şi-au făcut un obicei din a creşte printre vii, împrumutând un uşor parfum floral strugurilor. Notele de trandafir îmbogăţesc buchetul vinului, iar perlajul elegant conferă o doză binemeritată de prospeţime sortimentului.

Miros: Note florale intense, care se îmbină armonios cu accente de pară, piersică, fructe tropicale şi salvie.

Gust: Arome dulci de fructe, învăluite elegant în parfumul delicat al petalelor de trandafir.

Culoare: Galben pai strălucitor.

PMALX97

Informatii Produs

Alcool
6.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale