• La reducere

BOTTEGA Poeti Prosecco DOC, Italia, 0.2L, 11% ABV

RON 41.27
RON 26.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul omagiază obiceiul poeţilor italieni de a închina un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut se evidenţiază printr-un buchet puternic fructat, o prospeţime aparte şi un perlaj persistent, care conferă prospeţime sortimentului.

Vinul este fermentat secundar folosind metoda Charmat, la o temperatură controlată de 15°C, păstrând astfel cât mai bine aromele varietale. Strugurii din soiul Glera care compun acest prosecco inedit sunt culeşi manual la mijlocul lunii septembrie din podgorii ce se întind înspre zona deluroasă a provinciei Treviso.

Miros: Buchet proaspăt, animat, unde se ghicesc note de mere, pere, piersici şi citrice, învăluite discret în accente de flori de salcâm.

Gust: Un amestec aromatic delicios, care combină excelent note de fructe proaspăt culese şi flori.

Culoare: Galben pai.

PMALX42

Informatii Produs

Alcool
11% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.2L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale