• La reducere

BOTTEGA Poeti Spumante Rose DOC, Italia, 0.75L, 11.5% ABV

RON 57.75
RON 41.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Il Vino dei Poeti Rosé este un sortiment proaspăt şi versatil, obţinut dintr-un amestec de soiuri Pinot Noir şi Raboso. Strugurii sunt culeşi manual şi vinificaţi în rosé, adică pieliţele rămân în contact cu mustul timp de 12 ore. Refermentarea în autoclavă se efectuează la o temperatură controlată de 14-15°C.

Vinul este apoi stabilizat la rece (-3°C) timp de o săptămână, urmând ca în final să fie filtrat şi îmbuteliat. Sortimentul este excelent pentru a fi savurat înainte de masă şi se potriveşte foarte bine cu aperitive, gustări şi preparate pe bază de peşte.

Miros: Un parfum delicat, floral, la care se adaugă note de căpşune, zmeură, mere şi coacăze.

Gust: Arome blânde şi expresive de flori şi fructe proaspete, completate spre final cu accente citrice.

Culoare: Roz.

PMALX44

Informatii Produs

Alcool
11.5% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Italia
Brand
BOTTEGA
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale