• La reducere

BUDUREASCA Prima Stilla Rose Sec, Romania, 0.75L, 11% ABV

RON 171.64
RON 115.00 Economiseste 33%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Seducător şi proaspăt ca roua dimineţilor de primăvară, Budureasca Prima Stilla Rose captivează iubitorii de spumante roz cu efervescenţa sa discretă, dar şi cu o paletă aromatică fructat-florală splendidă ce poartă semnătura soiului Pinot Noir. Strugurii se culeg de timpuriu, până să atingă maturitatea deplină, pentru a oferi o aciditate ridicată, apoi sunt presaţi în trei etape pentru a obţine cel mai bun must.

Vinificarea presupune folosirea metodei tradiţionale Champenoise, cu dublă fermentație în tancuri de inox şi ulterior în sticlă, iar învechirea durează 36 de luni, timp în care vinul dezvoltă complexitatea şi structura finală. Budureasca Prima Stilla Rose etalează nuanţe splendide în gust şi un perlaj fin, calităţi ce se resimt din plin atunci când spumantul este răcit la temperatură optimă de consum cuprinsă între 6 – 8 grade Celsius.

Avem în faţă un aperitiv extraordinar, care face deliciul serilor de vară şi care poate fi asociat şi cu diverse preparate culinare precum sushi, somon afumat, fructe de mare sau brânzeturi franțuzești.

Miros: Parfum fin de zmeură, mângâiat de adierea dulce a petalelor de trandafir.

Gust: Arome discrete de fructe roşii şi trandafir de grădină, evidenţiate frumos de perlajul fin, persistent.

Postgust: Delicat, echilibrat.

Culoare: Roz pal.

PMF041

Informatii Produs

Alcool
11% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Romania
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale