• La reducere

DOM PERIGNON P2 2000 Brut Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 2,436.90
RON 2,047.00 Economiseste 16%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Personalitatea sortimentului Dom Perignon P2 2000 este puternic influenţată de contrastele climatice din anul de recoltă, dar şi de cei 9 ani suplimentari de învechire pe drojdii, care ne arată cât de mult se poate schimba caracterul unei şampanii în timp.

„Este un fel de alchimie”, spune oenologul Vincent Chaperon. Rezultatul este o şampanie de o intensitate, vitalitate şi profunzime aparte, al cărei perlaj înnobilează experienţa gustului.

Miros: Un buchet generos, radiant, care etalează note de brioşă proaspătă, nuci, coajă de portocală, accente de fân şi influenţe subtile de fum.

Gust: Aromele fine de lime, lemn dulce, ananas şi nuanţe uşor sărate se succed frumos, elegant, creând o cascadă aromatică inedită.

Postgust: Persistent, electrizant.

Culoare: Galben pal, cu reflexii aurii.

DLV00035

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale