• La reducere

DOM PERIGNON Rose Brut, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 1,771.95
RON 1,453.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dom Perignon Rosé este un sortiment absolut superb, a cărui realizare a presupus studii lungi şi migăloase, derulate ani la rând în cramele casei. Complexitatea aromatică şi densitatea perlajului conturează nucleul acestui vin legendar. Sortimentul este învechit timp de cel puţin 7 ani, însă maturarea îndelungată nu influenţează deloc claritatea produsului.


Şampania Dom Perignon Rosé este caracterizată de note florale şi fructate extrem de parfumate, care conferă un aer boem şi misterios băuturii.

Miros: Un melanj inedit de arome florale, în special petale de trandafir, flori de heliotrop şi flori de cireş, învăluit în note proaspete de fructe roşii.

Gust: Arome florale şi tonuri delicioase de căpşune, caise uscate, zmeură şi fragi, completate elegant de accente discrete de ceai de Ceylon.

Culoare: Roz.

DLV00039

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale