• La reducere

DOM PERIGNON Rose Brut Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 1,756.67
RON 1,581.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dom Pérignon Rosé este cel mai recent lansat sortiment al casei. În spiritul său ambiţios şi inovator, Richard Geoffroy creează această şampanie graţioasă pentru a întregi colecţia de sortimente ultra premium. Dom Perignon Rosé se numără printre cele mai aromate şi mai complexe vinuri create de Geoffroy de-a lungul timpului.

Cu alte cuvinte, este o operă de artă. Aromele discrete de fructe sunt evidenţiate elegant de un perlaj dens, transformând experienţa degustării într-un moment hipnotizant, care încântă simţurile. Sortimentul este unul bogat, voluptos şi amplu, care împleteşte îndrăzneţ arome inedite pentru a contura caracterul uneia dintre cele mai renumite şampanii din lume.

Miros: Note seducătoare de petale de trandafir, flori de heliotrop şi flori de cireş, învăluite în arome dulci şi răcoroase de fructe de pădure roşii.

Gust: Un buchet dominat de arome florale, ceai de Ceylon, accente de caise uscate şi note de fructe proaspăt culese, printre care se numără căpşune, zmeură şi fragi.

Culoare: Roz.

DLV00040

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale