• La reducere

DOM PERIGNON Rose Brut Vintage 2004 Gift Box, Franta, 3L, 12.5% ABV

RON 18,246.34
RON 14,962.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Această șampanie rose este întunecată și intensă, cu un indiciu de citrice verzi, care este distinctiv de epocă și note florale subtile în întreaga. Nasul are note generoase de boabe roșii, stratificate deasupra fânului copt și cacao caldă. Acest amestec de 53% Pinot Noir și 47% Chardonnay este perfect pentru un eveniment de sărbătoare sau, de asemenea, se împerechează frumos cu mâncarea.


Este o epocă care va îmbătrâni bine, așa că, dacă doriți o sticlă pe care o puteți pastra pentru plăcere ulterioară, aceasta este o alegere excelentă.

DLV00042

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
3L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale