• La reducere

DOM PERIGNON Rose Neon, Franta, 1.5L, 12.5% ABV

RON 5,074.70
RON 4,212.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Procesul de învechire al produselor Dom Perignon durează cel puţin 7 ani, pentru a obţine sortimente cu adevărat inedite. Maturarea îndelungată nu modifică claritatea caracteristică acestui produs. Eticheta prevăzută cu LED devine luminoasă atunci când este apăsat butonul de la baza sticlei, transformând sortimentul în gazda ideală a petrecerilor private.

Miros: Un buchet eclatant, compus din note de petale de trandafir, flori de heliotrop şi flori de cireş, completate elegant de arome de fructe roşii.

Gust: Arome proaspete, florale, note delicioase de căpşune, zmeură şi fragi şi accente discrete de ceai de Ceylon.

Culoare: Rozaliu.

DLV00045

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
1.5L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale