• La reducere

DOM PERIGNON Rose Vintage 1996 Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 7,598.78
RON 6,231.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Mirosul intens este îndrăzneț, cu influențe mediteraneene surprinzătoare amestecând trandafiri uscați, citron, șofran, smochine și frunze de dafin. Buchetul exprimă note mai întunecate, argintii, care sunt brumate și piperite.

O culoare roz foarte puternică, cu indicii de cireș și zmeură. Fructe de vară și doar o linie de piper roșu copt in miros. În afară, există o evoluție de la lansarea inițială a acestui vintage cu multe fructe de fructe de pădure: zmeură, căpșuni și vișine toate proeminente.

Finisajul are un aspect picant, cu doar un indiciu de lămâie și o aciditate revigorantă deosebită. Potențialul de îmbătrânire al acestei șampanii este uimitor, pare foarte tânăr, dar are deja douăzeci de ani!

DLV00046

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Dom Perignon
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale