• La reducere

DRAPPIER Carte Blanche Brut, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 190.12
RON 154.00 Economiseste 19%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Aceasta minunata sampanie exprimă prospeţimea şi maturitatea, complexitatea si bogatia, reunite toate în acelaşi timp.

Strugurii au fost recoltați din podgoriile deţinute de Alexandre de Clairvaux care detine o veche viţă de vie in zona de Sud a Frantei. După îmbuteliere, sticla este tinuta la invechit cel putin 5 ani.

Arome foarte complexe, bogate. Contine indicii de citrice, pâine, alune şi migdale. O notă de vanilie mărturiseşte proporţia mare de Chardonnay în timp ce adâncimea de Pinot Noir este exprimată sub formă de fructe roşii.

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Drappier
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale