• La reducere

DRAPPIER Mathusalem Caisse Bois, Franta, 6L, 12% ABV

RON 2,477.14
RON 1,734.00 Economiseste 30%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Drappier Mathusalem Caisse Bois prezintă o strălucitoare culoare gălbuie de paie și nuanțe de galben auriu, foarte transparente, efervescență bună.

Mirosul denotă arome intense, curate, plăcute și rafinate, care încep cu indicii de drojdie, prune și măr, urmate de arome de zmeură, banană, ananas, crustă de pâine, păducel, păr și un indiciu de pietre.

Gustul are corespondență bună cu nasul, un atac proaspăt și efervescent, cu toate acestea echilibrat, corp bun, arome intense.

Finish-ul este persistent cu arome de prune, mere și ananas.

GNGR_944

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
6L
Tara Origine
Franta
Brand
Drappier
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale