• La reducere

G.H. MUMM Cordon Rouge Brut Gift Box, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 187.78
RON 169.00 Economiseste 10%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Blendul este completat cu vinuri atent selecţionate, pentru a accentua intensitatea sortimentului. Iubitorii de şampanie apreciază calitatea incontestabilă a acestui sortiment franţuzesc, transformând Mumm Cordon Rouge într-unul dintre cele mai renumite sortimente de şampanie pe plan internaţional.

Miros: Note de piersici şi caise zemoase, fructe uscate, vanilie şi miere, completate elegant de arome tropicale de lychee şi ananas.

Gust: Un buchet captivant ce combină arome proaspete de caise şi piersici, fructe exotice şi caramel, urmate de un finish persistent, fructat.

Culoare: Galben deschis, cu străluciri aurii.

SRPN00046

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
G.H. Mumm
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale