• La reducere

G.H. MUMM Cordon Rouge Brut Jeroboam Wooden Box, Franta, 3L, 12% ABV

RON 1,072.94
RON 912.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În compoziţia sortimentului se regăsesc 77 de vinuri realizate din soiurile Pinot Noir (45%), Chardonnay (30%) şi Pinot Meunier (25%). Cupajul este completat cu vinuri atent selecţionate, care au scopul de a-i accentua consistenţa şi intensitatea. Mumm Cordon Rouge este unul dintre cele mai renumite sortimente de şampanie pe plan internaţional.

Calitatea desăvârşită a acestui sortiment este la fel de apreciată în zilele noastre la fel cum era şi cu 250 de ani în urmă, atunci când a fost creată de Georges Hermann Mumm.

Miros: Note îmbietoare de piersici şi caise zemoase, fructe tropicale, fructe uscate, caramel, vanilie şi miere.

Gust: Un buchet sofisticat, care combină elegant arome proaspete de lychee, ananas, caise şi piersici cu note dulci de caramel.

Culoare: Galben deschis, cu străluciri aurii.

SRPN00052

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
3L
Tara Origine
Franta
Brand
G.H. Mumm
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale