• La reducere

G.H. MUMM Cordon Rouge Brut Mathusalem Wooden Box, Franta, 6L, 12% ABV

RON 2,217.07
RON 1,818.00 Economiseste 18%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Şampania oferă un echilibru perfect între prospeţimea şi intensitatea gustului, având în compoziţie struguri din soiurile Pinot Noir (45%), Chardonnay (30%) şi Pinot Meunier (25%). Cordon Rouge Brut se potriveşte cu preparate din carne albă şi peşte. Pentru a beneficia în totalitate de bogăţia aromelor acestei şampanii, se recomandă servirea la o temperatură de 8°C.

Miros: Un parfum intrigant, ce combină arome de piersici şi caise zemoase cu arome de lychee, ananas, vanilie, fructe uscate şi un strop de miere.

Gust: Arome dulci de caise şi piersici scăldate în razele soarelui, fructe exotice şi caramel delicios.

Culoare: Galben pal, cu reflexii aurii.

SRPN00053

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
6L
Tara Origine
Franta
Brand
G.H. Mumm
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale