• La reducere

G.H. MUMM Cordon Rouge Brut Salmanazar Wooden Box, Franta, 9L, 12% ABV

RON 3,117.24
RON 2,712.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

În compoziţia blendului intră struguri Pinot Noir (45%), care îmbogăţesc textura şi intensitatea vinului, un mix de struguri Chardonnay (30%) care conferă fineţe şi eleganţă şi struguri Pinot Meunier (25%). Blendul este completat cu vinuri selecţionate, care adaugă un plus de intensitate băuturii. Ideal ca aperitiv, sortimentul este excelent alături de preparate din carne albă şi peşte.

Pentru a beneficia la maximum de bogăţia aromei, se recomandă servirea la o temperatură de 8°C.

Miros: Note încântătoare de piersici şi caise coapte în arşiţa soarelui, arome exotice de lychee şi ananas, accente de vanilie, caramel, fructe uscate şi miere.

Gust: O simfonie elegantă de arome proaspete de fructe de livadă şi fructe exotice, urmate de un finish persistent de fructe proaspete şi caramel.

Culoare: Galben deschis, cu reflexii aurii.

SRPN00054

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
9L
Tara Origine
Franta
Brand
G.H. Mumm
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale