• La reducere

G.H. MUMM Rose, Franta, 0.75L, 12% ABV

RON 226.44
RON 197.00 Economiseste 13%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Cuvée-ul Mumm Rosé este realizat din 77 de vinuri, dintre care un procent de 12 - 14% vin roşu, în special Grands Crus sau Premiers Crus, selecţionate din zone recunoscute pentru producţia excelentă de Pinot Noir, cum ar fi Bouzy, Verzenay şi Les Riceys. Varietatea dominantă este Pinot Noir (60%), urmată de Pinot Meunier (18%) şi Chardonnay (22%).

Miros: Note vibrante de fructe de pădure, grepfrut roz, căpşune, cireşe şi coacăze roşii, învăluite în accente de vanilie şi caramel.

Gust: Un buchet sublim ce combină elegant aromele fructelor de pădure şi notele citrice.

Culoare: Roz-somon, cu accente portocalii.

SRPN00048

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
G.H. Mumm
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale