• La reducere

KRUG Clos du Mesnil 2004 Gift Box, Franta, 0.75L, 12.5% ABV

RON 5,593.02
RON 4,810.00 Economiseste 14%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

La prima vedere, o luminozitate vibrantă și o culoare aurie intensă redolentă de grâu copt. Pe nas, arome expresive de mere caramelizate, caramel, fructe citrice coapte și nuci ușor prăjite.

Pe palat, se deschide cu o generozitate și o lărgime uimitoare. Sugestii inițiale de zahăr brun, ghimbir confiat și pecan dau loc notelor de citrice, întrucât izbucnește într-o explozie de prospețime sporită de un finisaj foarte lung și elegant.

DLV00068

Informatii Produs

Alcool
12.5% ABV
Pret
Peste 2000 Lei
Cantitate
0.75L
Tara Origine
Franta
Brand
Krug
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale