• La reducere

KRUG Grande Cuvee Brut, Franta, 0.375L, 12% ABV

RON 758.75
RON 607.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Textura incredibil de fină a şampaniei  este rezultatul învechirii de minimum şase ani în beciuri întunecoase şi răcoroase, astfel că în total sunt necesari aproximativ 20 de ani pentru a umple fiecare sticlă de Krug Grand Cuvee. Bucuraţi-vă din plin de bogăţia aromatică a acestei şampanii, servind-o la temperatura recomandată de 9-12°C. 

Miros: Arome fine şi seducătoare de flori şi fructe uscate, completate cu influenţe de turtă dulce.

Gust: Nuanţe de flori, fructe uscate, grepfrut, lime şi măr, învăluite elegant în accente de marţipan, nuga, alune şi jeleu.

Culoare: Galben pal, cu sclipiri aurii.

DLV00061

Informatii Produs

Alcool
12% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.375L
Tara Origine
Franta
Brand
Krug
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale